Fürdőház

Fürdőépület

Hova is menjünk, ha azt szeretnénk, hogy az egész család jól érezze magát? Kevés olyan fürdő van, ahol nem zavarják az idősebbeket a fiatalabbak ugrándozásai, hangoskodása. Persze azért vannak kivételek.
 
Ilyen például a Mi fürdőnk. Bükkszékre egy többszintes épületet építettünk, ahol mindenki megtalálja a maga számára kényelmes pihenési lehetőséget. 

  • Helyet kapott a fürdőben egy gyermekvilág-sarok, itt játékos szökőkút, csúszda, elefánt és gomba található a kicsik medencéjében, de van pihenősarok, külön wc, pelenkázó is, valamint egy játékokkal felszerelet játszóház is a gyermekek rendelkezésére áll.
  • A szülők kimondottan jól érezhetik magukat a beltéri élménymedencében.Van itt pezsgőfürdő, dögönyöző, nyakzuhany, buzgár.
  • Aki a festői környezetben is szeretne gyönyörködni az a kiúszó medencében ülve megteheti ezt. 
  • Az idősebbek korosztály tagjai pedig egy SALVUS vízzel feltöltött medencében enyhíthetik fájdalmaikat.
  • Szaunavilágunk finn szaunával, infralámpákkal felszerelt helyiséggel, gőzkabinnal, aromaterápiás kabinnal és a világon egyedülálló Salvus inhalatóriummal várja a vendégeit.
  • Masszázs szolgáltatásainkat relaxálni kívánó vendégeink figyelmébe ajánljuk. A masszázs során az illóolaj, valamint a kellemes zenei háttér elősegíti vendégeink ellazulását.

A híres Salvus gyógyviz a fürdőzésen kívül másképpen is használható Fürdőházunkban. 
A magyar fülnek meglehetősen szokatlanul hangzik az inhalatórium szó. Pedig számos fürdőben így nevezik azokat a sókamrákat, amelyekben sűrített levegővel porlasztott sűrű, sós ködpárát lélegeznek be a betegek. Az allergiás, asztmás betegek számára különösen hatékony tüneti kezelési módszer ez. Talán az ország egyik legkülönlegesebb sókamrájával a bükkszéki fürdő büszkélkedhet. Itt valódi Salvus vizet porlasztanak a levegőbe. A 10-15 perces kezelések alatt, ezt szívhatják magukba a fürdőbe látogató gyerekek és felnőttek.

3335 Bükkszék, Fürdő út 10. • +36 30 500 34 37 • info@bukkszekfurdo.hu